TissierVimDaniloTudi v letošnjem letu smo se iz našega kluba udeležili strokovnih seminarjev, katere je organiziral in vodil svetovni mojster aikida iz Francije - Christian Tissier, Shihan, 8° Dan Aikikai, kateri je tudi Sensei našega glavnega inštriktorja in ustanovitelja kluba. To je bil tedenski seminar v aprilu v Parizu in dvotedenski seminar konec julija v Roquebrune Sur Argens na jugu Francije, poleg drugih vikend seminarjev. Na vseh njegovih seminarjih je veliko aikidok iz različnih koncev sveta tako, da imaš na voljo veliko višjih rangov, kjer imaš možnost testirati svojo tehniko in občutke, ki so najbolj pomembni pri izvedbi dobre in uporabne tehnike

Tudi v tem šolskem letu 2016/17 bomo nadaljevali z treningi aikida za začetnike in nadaljevalce v osnovni šoli Ig in z začetnimi treningi na UL, Fakulteti za šport v Ljubljani z namenom inželjo, da se nam bo pridružilo več zainteresiranih, kot je bilo v lanskem letu, predvsem na Igu, saj je to samoobrambna veščina, kateri je potrebno posvetiti kar nekaj časa, da postane funkcionalna in uporabna ter da z rednimi treningi naredimo tudi nekaj za svoje zdravje, kot je gibljivost, koordinacija, hitrost, stabilnost ipd.

20160726 113238 Poleg tega pa se naučimo reševati določene težave na miren način, kar nam bo prišlo prav v našem življenju. Zato vabimo vse, ki bi se radi soočili s to starodavno japonsko veščino, da se nam pridružite v drugi polovici septembra v osnovni šoli Ig ali pa na Fakulteti za šport v Ljubljani in preiskusite svoje sposobnosti, za kar ni potrebna fizična moč, vendar je potrebno slediti svojemu telesu in iskati primerne občutke, ki so najbolj pomembni za dober napredek in primeren uspeh.

Treningi bodo potekali v ponedeljek in sredo med 18.00 in 19.30 uro na Fakulteti za šport s pričetkom 19.09.2016, ko se začne dan odprtih vrat in je brezplačno za vse do 25.09.2016 ter v torek in četrtek med 18.00 in 20.00 uro v stekleni avli osnovne šole Ig. Točen datum bo objavljen naknadno. Trening aikida je primeren za mladostnike od 12 leta naprej in za odrasle, ne glede na spol, fizično moč ali leta (mišljeno za odrasle).  Za začetek potrebujete trenirko in majico s kratkimi rokavi, opanke za gibanje od garderobe do blazin in veliko dobre volje potkrepljene s pravo motivacijo. Vsi, ki vas to zanima nas lahko pokličete na telefon: 041 / 684 - 884 Danilo. Vse dodatne informacije pa bodo objavljene tudi na našem FB - danilo zorko.

Lep aikido pozdrav!!!!!

Translate

 

Logotip

 

Lokacija treningov

Treningi se izvajajo v okolici Ljubljane, na Igu in Škofljici.

zemljevid
Klikni na sliko za povečavo.